Uzm. Öğrt. Hasan KOYUNCU - OKUL MÜDÜRÜ

1983 yılında Şanlıurfa´nın Siverek ilçesinde doğmuştur. İlkokulu Siverek İsmetpaşa İlkokulu, ortaokulu Siverek Mimar Sinan Ortaokulunda okumuştur. Lise öğrenimine Siverek Lisesinde başlamış sonrasında Urfa Lisesinde devam edip buradan mezun olmuştur. Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Programında yapmıştır. Van/Özalp Aşağı Tulgalı İlköğretim Okulunda öğretmen ve yöneticilik, Şanlıurfa Eyyübiye Yenice Merkez İlköğretim Okulunda öğretmenlik, Eyyübiye Selahaddin Eyyubi Ortaokulunda yöneticilik, Eyyübiye Mustafa Vedat Ortaokulunda yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Eyyübiye Hayati Harrani İmam Hatip Ortaokuluna 2015 yılında kurucu müdür olarak göreve başlamış olup halen bu görevini sürdürmektedir. Yüksek lisans eğitimini Mardin Artuklu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yapmıştır. Anadolu Üniversitesi Tarih bölümünden ikinci lisansını tamamlamıştır. Uluslararası dergide Eğitimde Ekonominin Kullanımı konusunda makalesi ve yazarlık yaptığı kitabı bulunmaktadır.

(544) 315 7258 Eposta